LEVERING & RETURNERING

Forsendelse

O COPENHAGEN tilstræber at afsende ordrer hurtigst muligt og senest 1-3 hverdage efter bestillingen er indgået.

Vi sender fragtfrit til hele Danmark. Varer vil blive leveret til nærmeste pakkeshop, medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS. OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, så kontakt kundeservice.

Returnering og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal udfylde og vedlægge vores Fortrydelsesformular og sende varen til:

O COPENHAGEN

Holger Danskes Vej 43

3000 Helsingør

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Betalingsmetoder

O COPENHAGEN modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.